Siivouspalvelut ammattitaidolla Lahden talousalueella sekä Helsingissä

Pitkä ja haasteellinen rakennussiivous onnistuneesti maaliin | LAB-Ammattikorkeakoulu

EP-Tiimi hoiti LAB-Ammattikorkeakoulun rakennustyömaa Niemi Campuksella Lahdessa rakennus- ja loppusiivoukset. Koska kyseessä oli mittava rakennushanke, jossa oli lukuisia aliurakoitsijoita, asetti se myös siivouksen osalle paljon erilaisia haasteita ja vaatimuksia. EP-Tiimi suoriutui  toimeksiannosta kiitettävästi ja todisti että isommatkaan projektit eivät ole yritykselle ongelma, päinvastoin.

Urakoitsijan yhteydenoton kautta suurprojektiin mukaan

 LAB-Ammattikorkeakoulun rakennustyömaan urakoitsija VSP Palvelut Oy otti EP-tiimiin yhteyttä.

”He soittivat meille ja kysyivät, olisimmeko kiinnostuneita tällaisesta projektista? Ja kun tykkään haastavammistakin töistä todettiin, että tottakai olemme kiinnostuneita. Ja siitä alkoi miltei vuoden kestänyt työmaa”

Heidi Kinnunen – EP-Tiimi

Kohteena oli Iskun vanhan huonekalutehtaan muutostyö, joka muunnettiin Lahden Ammattikorkeakoulun, LAB-ammattikorkeakoulun, tiloiksi.

Työmaa oli laajuutensa vuoksi erittäin haastava. Työmaalla oli yhteensä 34 000 neliömetriä puhdistettavaa tilaa. Kyseisellä rakennustyömaalla pölynhallinta oli haasteellista, johtuen työmaalla olleesta suuresta aliurakoitsijoiden määrästä.

”Kommunikaatio tilaajan kanssa hoidettiin jokaviikkoisissa työmaapalavereissa sekä puhelimitse. Olin työmaalla koko ajan myös itse paikalla johtamassa tätä meidän työosuutta. Parhaimmillaan meitä oli työmaalla 10 henkilöä hommissa.”

Heidi Kinnunen – EP-Tiimi

Rakentamisen aikaista monipuolista ja vaativaa siivousta

Vanhan Iskun työmaalla toteutettiin rakennusaikaista siivousta, raivaussiivousta sekä lattiasuojien imurointia ja poiskuljetusta. Tilojen valmistuttua suoritimme yläkattojen välitilojen pölynpoiston sisäilmavaatimusten mukaisesti, sekä loppusiivosimme tilat tarvittavien puhtausluokkien saavuttamiseksi. Tämän päivän rakentamisessa on tarkat sisäilmavaatimukset.

”Kun kyseessä oli näinkin monipuolinen kohde, josta löytyi tiloja monenlaiseen käyttöön, kuten luokkahuoneet, laboratoriot, saniteettitilat, saunatilat, ravintolatilat, kokoustilat, auditoriot yms., piti erilaisten tilojen ominaisuuksien mukaan olla moninaiset työkalut ja tarvikkeet, jotta hommat sujuvat. Meiltä tämä kaikki tarvittava löytyi tietenkin omasta takaa.”

Heidi Kinnunen – EP-Tiimi

EP-Tiimin työntekijöillä on rakennustyömailla tarvittavat työturvallisuuskortit sekä Valttikortit. EP-Tiimi on myös Vastuu Group Luotettava Kumppani.

”Tällaisissa vaativissa töissä on tärkeää omat ammattikäyttöön tarkoitetut työvälineet ja aineet, mutta kaikkein tärkeintä on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tässäkin tapauksessa omat työntekijämme saivat suoritettua erittäin haastavan työn kiitettävästi, tai vielä jopa paremmin”

Heidi Kinnunen – EP-Tiimi

Uusimmat asiakastarinat

Rakennusliike Rakentajat Saarikko Oy

Rakennusten loppusiivoukset

Lue lisää

LAB-Ammattikorkeakoulu

Loppusiivous

Lue lisää
Copyright © 2024 EP-Tiimi