Siivouspalvelut ammattitaidolla Lahden talousalueella sekä Helsingissä

Remonttisiivous ja rakennussiivous

Ota meihin yhteyttä

Remonttisiivous ja rakennussiivous Lahti, lähialue sekä Helsinki

Rakennussiivous, remonttisiivous ja loppusiivous hoituvat luotettavalla ammattitaidolla ja kokemuksella EP-Tiimin Siivouspalveluilla. Tarjoamme rakennus- ja loppusiivouspalveluitamme kaikille niitä tarvitseville tahoille, pääsääntöisesti rakennusliikkeille. Toiminta-alueemme kattaa Lahden lisäksi muun muassa Heinolan, Kouvolan, Orimattilan, Hämeenlinnan sekä myös Helsingin. Olemme VastuuGroup Luotettava Kumppani.

Rakennussiivous pölyttömän työmaan takeena

Rakennussiivous kannattaa jättää kokeneelle, luotettavalle ja paikallisesti palvelevalle ammattilaiselle. Rakennussiivous on tärkeässä osassa työturvallisuuden lisäämisessä rakennushankkeen aikana, sillä siivouksella vähennetään merkittävästi rakentamisen aikana syntyvää pölyä ja likaa.

Lisäksi oikein tehtynä rakennussiivous varmistaa mahdollisimman hyvän sisäilman laadun, joka takaa sen ettei rakennuksilla työskenteleville aiheudu rakennuspölystä terveyshaittoja. Jotta työskentely olisi turvallisempaa, kannattaa työmaa pitää mahdollisimman pölyttömänä ja siistinä.

Loppusiivous on työmaan viimeinen työvaihe

Loppusiivous on tärkeä osa rakentamisen kokonaisuudessa. Ennen kuin tilaaja vastaanottaa kohteen, on sitä edeltävässä loppusiivouksessa saavutettava puhtaustaso. Rakennuttaja asettaa sisäilmatavoitteet kohteelle. Haluttu lopputulos, eli sisäilmaston laatu, määrittelee työmaan puhtausvaatimukset.

Mikäli rakennuttaja tavoittelee luokan S1 tai S2 mukaista sisäilmastoa, rakennustöiden laadunhallintaprosessien pitää olla kunnossa myös pölynhallinnan osalta. Rakennustöiden pitää noudattaa puhtausluokkaa P1. Varmista hyvä sisäilman laatu P1-puhtausluokan rakentamisella.

Näin tilaat rakennus- ja loppusiivouksen

Ota yhteyttä sähköpostitse ja lähetä meille kuvat kohteesta. Voit toki myös soittaa meille. Yhteydenoton jälkeen sovimme asiakkaan kanssa ilmaisen kohdekäynnin jolloin kartoitetaan siivoustarve. Kartoituskäynnin perusteella teemme tarjouksen työstä. Mikäli tarjous hyväksytään, sovitaan työn aloittamisen ajankohta ja sen jälkeen teemme työn sovitusti.

Ammattitaito ratkaisee

Panostamme yrityksemme toiminnassa aina mahdollisimman ammattimaiseen tekemiseen, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun. Olemme P1-siivouksen ammattilaisia, joilla on erityistä osaamista esimerkiksi pölynhallinnan saralta. Yrityksemme kokeneilla työntekijöillä on aina voimassa olevat työturvallisuuskortit, sekä Vastuu Group Valttikortit.

Henkilökuntamme on pitkän kokemuksen omaava joukko siivousalan ammattilaisia, joilla on käytössään alan parhaat työvälineet omasta takaa. Käytämme siivouksissamme Kiillon laadukkaita ammattituotteita.

Loppusiivous laadukkaasti

​Myös loppusiivous tai käyttöönottopuhdistus tulisi aina teettää kokeneella ja asiansa osaavalla siivousalan ammattilaisella, sillä vain näin voidaan varmistua lopputuloksen laadusta.

Kun valitset työhön EP-Tiimin, voit olla varma lopputuloksesta – me emme tingi koskaan työnjäljestä tai puhtaudesta, vaan panostamme puhtauteen niin pienissä kuin isommissakin siivous- tai rakennuskohteissa.

Miksi rakennus- ja loppusiivous kannattaa tilata meiltä?

  • Oma pitkäaikainen kotimainen henkilökunta
  • Kokemus ja ammattitaito
  • VastuuGroup tilaajavastuu, valttikortit sekä työturvallisuuskortit aina kunnossa
  • Kaikki tarvittavat työvälineet omasta takaa
  • Ilmainen kartoituskäynti työkohteessa

Ota yhteyttä siivouksen paikalliseen ammattilaiseen

Kun rakennus- ja loppusiivous ovat ajankohtaisia rakennustyömaalla, ota yhteyttä paikalliseen hyvän palvelun ammattilaiseen EP-Tiimi Siivouspalveluihin.

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja räätälöidysti Lahden talousalueella sekä muun muassa Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Copyright © 2024 EP-Tiimi