Siivouspalvelut ammattitaidolla Lahden talousalueella sekä Helsingissä

Joustavaa ja laadukasta siivouspalvelua | Rakennusliike Rakentajat Saarikko Oy

rakentajat saarikko

Monipuolisesti sekä uudis- ja saneerausrakentamista tekevä Rakennusliike Rakentajat Saarikko Oy on tehnyt jo pidempään yhteistyötä EP-Tiimin kanssa. Pölyttömät siivoukset sekä rakennusten loppusiivoukset ovat sujuneet mallikkaasti ja erittäin joustavasti. Myös EP-Tiimin suoraselkäinen ja rehellinen toimintatapa ovat asioita, joita Rakentajat Saarikko Oy:ssä arvostetaan.

Kontakti aiemman työmaan kautta

Rakennusliike Rakentajat Saarikko Oy löysi EP-Tiimin yhteistyökumppaniksi kun toimitusjohtaja Jouko Saarikko oli eräällä työmaalla vastaavana mestarina. EP-Tiimi oli ollut siellä siivoamassa ja kun homma sujui, otti Jouko Saarikko yhteyttä yritykseen, kun oman yrityksen rakennuskohde oli Lahden suunnalla.

”Kun Lahden seudulle tuli projekti otin heihin yhteyttä kun he olivat minulle tuttu kontakti sielläpäin aiemmalta työmaalta.  Heidän kanssaan projektit ovat jatkuneetkin siitä lähtien, ja hyvin he ovat aina hommat hoitaneet.”

Jouko Saarikko

Tulevat siivouspalvelut Saarikko pyrkii aikatauluttamaan hyvissä ajoin, mutta rakennusalalla muutokset ovat arkipäivää ja niihin on pystyttävä tarvittaessa vastaamaan.

Reagointikykyä ja suoraselkäisyyttä

Joustavuus ja reagointikyky nousevat esiin jatkuvasti toimitusjohtaja Saarikon puheissa kun kyse on EP-Tiimin toiminnasta.

”Se että he ymmärtävät hyvin rakennusalaa ja tiedostavat, että projekteissa tulee usein muutoksia ja myös aikataulumuutoksia myös heidän töihinsä. He ovat erittäin muuntautumiskykyisiä toiminnassaan. He ymmärtävät tämän alan luonteen, joka on välillä vähän vaikeasti hallittavissa varsinkin projektin loppuvaiheessa.”

”Jos speksit muuttuvat totaalisesti he uskaltavat myös sanoa, jos joku aikataulu ei esimerkiksi millään onnistu. Arvostan sitä, että sanotaan asiat rehellisen suoraselkäisesti eikä jätetä asioita roikkumaan. Joustavuus on meille arvokas asia heissä. EP-Tiimi on välillä painanut töitä myös viikonloppuisin, kun on ollut projekti josta ei ole voinut lipsua milliäkään. Joten venymiskyky on todella hyvää. Suoraselkäisyys, reagointikyky ja joustavuus ovat parhaita asioita heidän toiminnassa.”

Jouko Saarikko

Tavoitettavuus on hyvä

Kommunikaatio kahden yrityksen välillä hoidetaan pääasiassa puhelimitse, mutta toki myös sähköpostilla.

Heidät tavoittaa hyvin ja jos joskus he eivät pysty heti vastaamaan puheluun, ottavat he yhteyttä nopeasti oma-aloitteisesti

Jouko Saarikko

Jouko Saarikko uskoo, että yhteistyö jatkuu jatkossakin, sillä asiat sujuvat niin kuin niiden pitääkin sujua.

Entä kenelle hän suosittelisi yritystä?

Voin suositella heitä rakennusliikkeille ja varmasti myös muillekin. On aika harvinaista, että yhteistyökumppani on niin sitoutunut töihin. Kun soitan, he ottavat asian tosissaan ja heillä on tarpeeksi väkeä töissä. Kun projekti aloitetaan he ovat sitoutuneita siihen, arvostan sitä. He miettivät aina heti miten voivat palvella meitä parhaiten.

Jouko Saarikko

Uusimmat asiakastarinat

Rakennusliike Rakentajat Saarikko Oy

Rakennusten loppusiivoukset

Lue lisää

LAB-Ammattikorkeakoulu

Loppusiivous

Lue lisää
Copyright © 2024 EP-Tiimi