top of page

ASUNTOJEN JA VARASTOJEN TYHJENNYS

Kuolinpesän tyhjennys Lahti ja lähialue

EP-Tiimi Siivouspalvelut tarjoaa kuolinpesän tyhjennyksiä sekä siivouksia Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Orimattilassa ja muualla lähialueilla. Palvelemme perikuntia, sosiaaliviranomaisia ja muita kuolinpesän tyhjennys- ja siivouspalvelua tarvitsevia. Suhtaudumme kuolinpesän tyhjennykseen ja siivouksiin tilanteen vaatimalla tahdikkuudella sekä ammattitaidolla.

Kuolinpesän siivous ja tyhjennys kätevästi samasta paikasta

Arvioimme työtarpeen aina kohteen ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Tästä syystä suosittelemme ilmaista arviokäyntiä kohteessa.

Ilmaisella arviokäynnillä kartoitamme tarvittavan työn määrän. Työn määrä riippuu monesta tekijästä. Vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa tyhjennettävän asunnon koko sekä sijainti. Arviokäynnillä arvioimme silmämääräisesti asunnossa olevan tavaran määrän ja likaisuusasteen.

Pääsääntöisesti asunnosta tyhjennettävät tavarat ja roskat lajitellaan kierrätykseen. Käyttökelpoiset tavarat pyritään hyödyntämään tilanteen mukaan, esimerkiksi toimittamalla ne kierrätyskeskukseen.

Asunnon tyhjennyksessä käytämme pitkälti omaa kalustoa. Mikäli tavaramäärä on todella suuri, niin tällöin voimme turvautua siirtolavakuljetuksiin.

Kun asunto on tyhjä, niin teemme siivouksen asiakkaan toiveiden mukaan. Jos asunnossa pitää tehdä pintaremontti, niin silloin mennään kevyemmällä siivoustarpeella.

Näin tilaat kuolinpesän tyhjennyksen meiltä

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla, soittamalla tai yhteydenottolomakkeella. Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisen tyhjennettävään kohteeseen ilmaista arviota varten. Teemme arviokäynnin perusteella tarjouksen kohteessa tehtävästä työstä. Samalla sovimme myös työn toteuttamisen ajankohdan.

Miksi kuolinpesän tyhjennys ja siivous kannattaa tilata meiltä?

  • Tyhjennys ja ns. kalmasiivous helposti ja luotettavasti saman katon alta “avaimet käteen” -periaatteella

  • Henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus

  • Oikeanlaiset välineet ja menetelmät vaativiinkin kohteisiin

  • Tyhjennyksissä käytössä aina ensisijaisesti oma kalusto kuten pakettiautot ja peräkärryt. Huom. mikäli tyhjennettävää tavaraa on todella paljon tilataan siirtolava

  • Pyrimme kierrättämään / lajittelemaan mahdollisimman paljon irtaimistosta, jotta kaatopaikkajätteen määrä olisi mahdollisimman pieni

  • Aina ilmainen arviokäynti kohteessa

Tilaa kuolinpesän tyhjennyspalvelu sekä siivous samasta paikasta

Kun tarvitset kuolinpesän tyhjennystä ja siivousta, ota yhteyttä paikalliseen siivousalan ammattilaiseen EP-Tiimi Siivouspalveluihin. Teemme kuolinpesän tyhjennys- ja siivoustyöt tilanteen vaatimalla tahdikkuudella ja hienovaraisuudella. Palvelemme asiakkaitamme Lahdessa ja sen talousalueella.

https---www.tilaajavastuu.fi-wp-content-uploads-2015-05-luotkump_pysty_nega.jpg
SV_AA_LOGO_Likko_Oy_FI_394557_print.jpg
bottom of page