Siivouspalvelut ammattitaidolla Lahden talousalueella sekä Helsingissä

Asunnon ja varaston tyhjennyspalvelu

Pyydä tarjous

Kuolinpesän siivous ja kuolinpesän tyhjennys Lahti ja lähialue

EP-Tiimi Siivouspalvelut tarjoaa kuolinpesän tyhjennyksiä sekä raivaussiivouksia Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Orimattilassa ja muualla lähialueilla. Palvelemme niin perikuntia kuin sosiaaliviranomaisia kuten myös kaikkia kuolinpesän tyhjennys- ja siivouspalvelua tarvitsevia. Suhtaudumme kuolinpesän tyhjennykseen ja raivaussiivouksiin tilanteen vaatimalla tahdikkuudella sekä ammattitaidolla.

Kuolinpesän siivous ja tyhjennys kätevästi samasta paikasta

Arvioimme työtarpeen aina kohteen ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Tästä syystä suosittelemme ilmaista arviokäyntiä kohteessa.

​Ilmaisella arviokäynnillä kartoitamme tarvittavan työn määrän. Työn määrä riippuu monesta tekijästä. Vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa tyhjennettävän asunnon koko sekä sijainti. Arviokäynnillä arvioimme silmämääräisesti asunnossa olevan tavaran määrän ja likaisuusasteen.

​Pääsääntöisesti asunnosta tyhjennettävät tavarat ja roskat lajitellaan kierrätykseen. Käyttökelpoiset tavarat pyritään hyödyntämään tilanteen mukaan, esimerkiksi toimittamalla ne kierrätyskeskukseen.

Asunnon tyhjennyksessä käytämme pitkälti omaa kalustoa. Mikäli tavaramäärä on todella suuri, niin tällöin voimme turvautua siirtolavakuljetuksiin.

​Kun asunto on tyhjä, niin teemme siivouksen asiakkaan toiveiden mukaan. Jos asunnossa pitää tehdä pintaremontti, niin silloin mennään kevyemmällä siivoustarpeella.

Näin tilaat kuolinpesän tyhjennyksen meiltä

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Yhteydenoton jälkeen sovitaan yhdessä tapaaminen tyhjennettävään kohteeseen ilmaista arviota varten. Teemme arviokäynnin perusteella tarjouksen kohteessa tehtävästä työstä. Samalla sovitaan myös työn toteuttamisen ajankohta.

Miksi kuolinpesän tyhjennys ja siivous kannattaa tilata meiltä?

  • Kuolinpesän siivous ja tyhjennys helposti ja luotettavasti saman katon alta “avaimet käteen” -periaatteella
  • Henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus
  • Oikeanlaiset välineet ja menetelmät vaativiinkin kohteisiin
  • Tyhjennyksissä käytössä aina ensisijaisesti oma kalusto kuten pakettiautot ja peräkärryt, huom. mikäli tyhjennettävää tavaraa on todella paljon tilataan siirtolava
  • Pyrimme kierrättämään / lajittelemaan mahdollisimman paljon irtaimistosta jotta kaatopaikkajätteen määrä olisi mahdollisimman pieni
  • Aina ilmainen arviokäynti kohteessa

Tilaa kuolinpesän tyhjennyspalvelu sekä siivous samasta paikasta

Kun tarvitset kuolinpesän tyhjennystä ja siivousta ota yhteyttä paikalliseen siivousalan ammattilaiseen EP-Tiimi Siivouspalveluihin. Teemme kuolinpesän tyhjennys- ja siivoustyöt tilanteen vaatimalla tahdikkuudella ja hienovaraisuudella. Palvelemme asiakkaitamme Lahdessa ja sen talousalueella.

Copyright © 2024 EP-Tiimi