top of page

RAIVAUSSIIVOUS

Raivaussiivous ammattitaidolla Lahdessa ja lähialueilla

Teemme raivaussiivouksia pitkällä kokemuksella sekä vankalla ammattitaidolla pääasiassa Lahdessa ja sen talousalueella. Palvelemme joustavasti ja nopeasti kaikkia raivaussiivousta tarvitsevia kuten esimerkiksi isännöitsijöitä. Teemme yhteistyötä myös sosiaaliviranomaisten kanssa. Toteutamme raivaussiivoukset ”avaimet käteen” -periaatteella.

Mitä raivaussiivous on ja milloin se tulee kyseeseen

Raivaussiivousta käytetään tilanteessa, jossa siivottava asunto on päässyt sellaiseen kuntoon ettei se ole enää turvallisesti asuttavassa tai edes käytettävässä kunnossa. Raivaussiivous tehdään kun huoneisto on tyhjennettävä ennen kuin se voidaan siivota puhtaaksi.

Tyypillisimmillään asunnon tyhjennys ja raivaussiivous tilataan kun vuokralainen on jättänyt asunnon tyhjentämättä tai asunnon tavaramäärä on liian suuri. Suuri tavaramäärä ja jäte voivat aiheuttaa tulipaloriskin sekä merkittäviä hajuhaittoja.

Erilaiset mikrobit ja hajuhaitat saattavat levitä helposti muihin asuntoihin. Teemme asuntoon asianmukaisen desinfioinnin ja varsinaisen siivouksen. Käytämme puhdistustyössä aina asianmukaisia ammattilaisille tarkoitettuja varusteita sekä välineitä. Teemme raivaussiivouksien yhteydessä myös tarvittaessa hajunpoistoa otsonoimalla kohteen.

Meillä on tarjolla myös varaston tyhjennyspalvelu.

Näin homma etenee

Ota yhteyttä meihin joko sähköpostilla myynti@ep-tiimi.fi tai soittamalla. Kerro millaisesta kohteesta on kyse ja mikä on alustava työntarve. Yhteydenoton jälkeen sovimme ilmaisen arviokäynnin kohteessa. Käynnin perusteella teemme tarjouksen raivaussiivouksesta. Mikäli tarjous hyväksytään, sovimme siivouksen ajankohdan.

Raivaussiivoukseen kuuluu

  • Tavaroiden ja mahdollisen irtaimiston raivaustyö

  • Jätteiden lajittelu ja poisvienti jäteasemalle

  • Siivoustyö

  • Asunnon huoneilman raikastus, tarvittaessa otsonointi

  • Hoidamme myös kaikki vaadittavat ilmoitusvelvoitteet isännöitsijälle asunnon mahdollisista purku- ja muutostöistä

Miksi asunnon tyhjennys ja raivaussiivous meiltä?

  • Kokenut ja ammattitaitoinen kotimainen paikallinen toimija

  • Omat asianmukaiset työtarvikkeet ja -välineet

  • Nopea reagointikyky ja joustavuus

  • Ilmainen arviokäynti kohteessa

Tilaa raivaussiivous paikalliselta ammattilaiselta

Raivaussiivouksen tarve on usein sellainen, että on syytä tilata ammattilainen apuun. Teemme mm. häätöasuntojen, kuolinpesien ja varastojen tyhjennykset sekä niihin liittyvät siivouspalvelut luotettavalla ammattitaidolla ja kokemuksella Lahdessa sekä lähialueilla.

SV_AA_LOGO_Likko_Oy_FI_394557_print.jpg
bottom of page